O nama

 

Nositelj tima je Iva Turner Zlatar dr.med.dent.

 

Rođena je 31.01.1974. Godine u Zagrebu, gdje je i završila osnovnu i srednju školu sa odličnim ocjenama. Kada ju pitate kada je shvatila da želi biti stomatolog, reći će oduvijek, iako u obitelji nema niti jednog stomatologa. Stomatološki fakultet je završila 1998. godine i već 2000. otvara vlastitu ordinaciju u Gundulićevoj 20, gdje je i danas.

Stalno se usavršava u novim tehnikama i izuzetan je esteta, pa je tako veliki broj pacijenata vjeran i upravo zbog ove stavke.

Budući da ima izvrstan pristup pacijentima, a posebno djeci, danas ima i pacijente koje je liječila gotovo cijeli život, a danas su i njihova djeca naši pacijenti.

Od 2010-te smo i ugovorni objekt HZZO-a.

Surađujemo sa izvrsnim stručnjacima i specijalistima, izvan našeg područja, tako da u našoj ordinaciji možete dobiti široku lepezu usluga, bez da odlazite na druga mjesta.

Također koristimo vrhunske materijale i tehnologiju koja je cijenom i kvalitetom potrebna i prilagođena svakom pacijentu.

 

Dentalna asistentica je Arijana Rabar.

Rođena je 18.02.1971 godine u Zagrebu. Za dentalnog asistenta je završila školovanje u školi Ambitio, te se stalno unaprjeđuje u struci, kao i prevenciji u dentralnoj medicini.

Na vrh